Disclaimer

Op deze website vindt u informatie over de Staat van Volksgezondheid en Zorg. Daarnaast geeft deze website toegang tot onderliggende bronnen en data.
 

Fouten of gebreken op de website

Aan de totstandkoming van de inhoud van www.staatvenz.nl is uiterste zorg besteed. Desondanks kan het voorkomen dat fouten of gebreken optreden. Wij vragen daarvoor uw begrip. Uw reactie via de contactpagina stellen we op prijs, het geeft ons gelegenheid eventuele fouten en gebreken te herstellen. De Staat VenZ is niet aansprakelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van websites waarnaar is doorgelinkt.


Actualiteit van de geboden informatie

Het redactieteam van de Staat VenZ streeft ernaar om de inhoud van de website zo actueel mogelijk te houden. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle geboden informatie en/of data te allen tijde actueel is.
Covid-19 gerelateerde cijfers: Actuele cijfers die gerelateerd zijn aan Covid-19 kunt u vinden in de wekelijkse kamerbrief die VWS(externe link) verstuurt.


(Her)gebruik van tekst of beeld, model of ander materiaal

De informatie en het materiaal op de Staat VenZ mag u gebruiken, downloaden, kopiëren en vrij verspreiden, maar niet voor commerciële doeleinden. Zorg daarbij wel altijd voor bronvermelding.


Auteursrechten op foto's

Op deze website is gebruik gemaakt van foto's waarop auteursrechten rusten. Deze foto's mogen daarom niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming.


Browseroptimalisatie

Deze website is geoptimaliseerd voor de meest recente versies van de webbrowsers Google Chrome en Mozilla Firefox.